chocolade_massage_lage_rug.jpg

Chocolademassage - Dessert waar je niet dik van wordt !!

"Hot Chocolate " is een exclusieve behandeling voor het lichaam, het werkt op alle zintuigen.
Chocolade is rijk aan ijzer, magnesium, zink, calcium, theobromine en cafeïne. Deze stoffen stimuleren de doorbloeding van de huid, binden het water, herstellen, maken de huid glad en verbeteren het uiterlijk. Geurige zoete en warme chocolademassage brengt je in mum van tijd in een uitstekende sfeer van ontspanning, welzijn en positieve kijk naar het leven. Dit komt omdat de chocolade leidt tot de productie van endorfines - de gelukshormonen. Echte cacaoboter voedt en versterkt perfect de huid en vertraagt het verouderingsproces.
De huid ruikt naar chocola, is gehydrateerd, zacht en voelt fluweelachtig aan.
Chocolade bevat natuurlijke antioxidanten en polyfenolen die werken verfraait omdat cacaobonen bevatten flavonoïden die vrije radicalen neutraliseren. Een belangrijk element is relax. De behandeling hydrateert, ontspant de spieren en zenuwen en helpt het overtollige water en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Chocolademassageolie bevat fenylethylamine, ook wel de "chocolade amfetamine" genoemd. Werkt verjongend, verbetert drainage, verzacht, kalmeert, verlicht spanning en stress ....
Chocolade massage wordt aangeraden, want het verbetert niet alleen de stemming en verjongt de huid, maar is ook een uitstekende profylactische behandeling tegen cellulitis.