massage_hoofd_coco_time.jpg

Huisregels

Omdat communicatie essentieel is om elke behandeling zo vlot mogelijk te laten verlopen, stel ik voor dat u volgende huisregels doorleest om misverstanden tegen te gaan.


1.

Elke behandeling begint met een kennismakingsgesprek waarin u een klantenfiche invult met persoonlijke en medische gegevens. 
Mijn praktijk is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel, eventueel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en/of medicijngebruik. Etc...

2.

Hygiëne staat in mijn praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van mijn cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.

3.

Elke behandeling dient na afloop contant, en zoveel mogelijk gepast, te worden afgerekend.

4.

Wanneer u een afspraak wilt annuleren, vraag ik u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Bij annuleringen op een later tijdstip ben ik genoodzaakt de afgesproken behandeling volledig in rekening te brengen.

5.

Gelieve mobiele telefoons stil te zetten om de behandeling zo ongestoord mogelijk te laten verlopen.

 

Voor massagetherapie en aanverwante behandelingen gelden volgende aandachtspunten:
 
A.
 
De behandelingen zijn op therapeutisch niveau en werken ter preventie van lichamelijke ongemakken tevens als op lichamelijke blokkades gerelateerd aan de musculaire structuren . Het doel van de behandeling is een ontspannen lichaam en het optimaliseren van uw fysieke welzijn. De behandelingen zijn niet medisch, en worden niet ter vervanging van medische behandelingen uitgevoerd. Wel kunnen ze een aanvulling zijn. Bij medische klachten dient u met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan en dat aan mij te melden.


B.

Als u probeert om zwanger te worden of  u zich nog in de eerste trimester van uw zwangerschap bevindt, is het beter om de behandeling uit te stellen tot de tweede trimester.

C.

Bij verkoudheid, koorts, infectie mag er niet gemasseerd worden. Als u signalen van een opkomende verkoudheid of andere ziekte voelt, wacht niet tot het laatste moment maar laat me direct weten om uw afspraak tijdig te kunnen annuleren.

 

Hieronder de nieuwe extra regels in verband met COVID 19

- Blijf zeker thuis als je ziekteklachten hebt (koorts, hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid met of zonder koorts). Voor vertrek check nog even of je geen koorts hebt.  Bij binnenkomst wordt je temperatuur gemeten. Personen met koorts of andere ziekteklachten worden geweigerd.

- Ik zal de massage geven met een mondmasker en gelaatsbescherming en zal regelmatig mijn handen ontsmetten. 

- Je wordt verzocht om je eigen mondmasker te dragen. In geval je een mondmasker vergeet, kan je bij mij er een aankopen (wegwerp chirurgisch masker aan 2 EUR, of herbruikbaar masker aan 12 EUR).

- Bij het binnenkomen wordt er geen hand, kus of knuffel gegeven (contactloze begroeting).

- Je wordt verzocht om je handen met een alcoholische gel te ontsmetten. 

- De betaling gebeurt voor de aanvang van de massage in plaats van achteraf  (en liefst gepast).

-  Probeer zo weinig mogelijk voorwerpen en je eigen gezicht aan te raken. Na elke aanraking van je gezicht dien je je handen te ontsmetten.

- Na het gebruik van het toilet verplicht handen wassen met zeep of alcoholische gel. Er zijn papieren handdoekjes ter beschikking - gelieve ze niet in het toilet te werpen maar in het vuilbakje daarnaast. Gelieve het deksel van het toilet dicht doen na gebruik. Het toilet wordt ontsmet na elk bezoek. 

 - De behandelingsruimte en massagetafel wordt voor en na elke behandeling volledig ontsmet.

- Ook tijdens de massage zal ik regelmatig ontsmettingsalcohol gebruiken.

- Bij volledige lichaamsmassage wordt het hoofd gemasseerd behalve het gezicht en oren.

- Na de massage word je gevraagd je handen terug te ontsmetten.

- Er wordt tijdelijk geen gebruik gemaakt van infraroodcabine.

- Ons gezellig praatje na de massage moeten we tijdelijk missen.

- Er mag ook geen drank geserveerd worden, daarom is het belangrijk dat je na de massage thuis heel veel drinkt (liefst water of kruidenthee). 


Al je vragen of suggesties om de veiligheid te verbeteren en de massage zo aangenaam mogelijk te maken,  zijn meer dan  welkom