tachyon rug.jpg

Wat is tachyon massage?

 

Massage gegeven met behulp van verwarmde tachyon bars is een zeer diepgaande energetische massage die een positieve invloed heeft op  ons lichaam en onze mentale toestand. Tijdens massage strijk ik met de tachyon bars over de meridianen waardoor de energie van het lichaam terug in evenwicht komt. 

De tachyon massage helpt de energetische blokkades te verwijderen.

Deze massage wordt gebruikt voor: 
- pijnbestrijding
- versterken van verzwakte organen 
- meer energie geven
- ontgiften
- geheugen verbeteren
- ontspanning 
- verjonging

 

 

Volgens de principe van de Traditionele Chinese Geneeskunde zijn de verstoringen van de gezondheid verbonden met verstoringen in ons energetisch evenwicht. 

Ons lichaam bestaat uit ontelbare zeer snel bewegende deeltjes (elektronen, atomen) die op een bepaald ritme trillen (frequentie). Om al de deeltjes in mekaar te houden is er een intelligent organiserend energieveld nodig. Dit veld wordt SOEV genoemd (Subtiel Organiserend Energie Veld) 

 

Wat is Tachyon energie? 

Tachyonen zijn energiedeeltjes die sneller zijn dan de lichtsnelheid. Een tachyondeeltje is het eerste deeltje vanuit het nulpuntveld dat vorm aanneemt. 

Nulpuntveld is een voorsprong van de vorm en draagt mogelijkheid in zich om alles te worden. Eigenschappen van nulpuntveld: 

niet zichtbaar 

niet gebonden aan de zwaarte kracht 

frequentieloos

omvat alles

overal aanwezig

vormloos

 Om dit alles beter te begrijpen kunnen we nulpuntenergie voorstellen als ocean (vormloos) en een tachyondeeltje als een druppel. Een druppel (tachyondeeltje) bevat dezelfde info als oceaan (nulpuntveld) maar heeft een vorm. 

SOEV zorgt ervoor dat tachyonen een kwantumsprong maken om zich te verdikken tot materie. 

 

In 1990 was David Wagner in geslaagd om de nulpuntenergie om te zetten tot bruikbare elektrische energie -  tachyonisatie. Tachyonisatieproces ontstaat wanneer materie op submoleculair niveau geherstructureerd wordt en omgevormd wordt in een coherende antenne. 

Je kan de getachyoniserende materialen vergelijken met de radioantenne. Het zijn antennes die afgestemd zijn op tachyonenergie. Ze trekken tachyonenergie aan. 

 

Elke cel, orgaan, lichaam heeft een SOEV en elke cel weet hoe zij optimaal moet functioneren. Wanneer onze SOEV wordt uitgeput door stres en straling, zal ons lichaam onvoldoende energie krijgen en worden we ziek. Door gebruik van tachyonantennes wordt onze SOEV opgeladen. Ons lichaam krijgt energie om optimaal te functioneren.

 

Voor een uitgebreide info over tachyonenergie verwijs ik u  graag naar www.tachyonenergie.be .