hot stone massage-5.jpg

Hot stone massage

Hot stone massage is een zeer effectieve en aangename behandeling op het lichaam. De combinatie van hete stenen met de juiste massagetechnieken is gunstig voor vermoeide, gestreste lichaam en geest en biedt ontspanning en regeneratie.
Hot stone massage is laatste jaren populair geworden in wellness en therapeutische centra wereldwijd. In feite is het een zeer oude therapie vanwege de traditie die teruggaat zo'n 5000 jaar geleden, toen het in India werd gebruikt. Het motto van deze filosofie is eenheid van lichaam en geest. Alleen goede psychofysische conditie zorgt voor de gezondheid, het welzijn en stralend uiterlijk.
Bij massage worden basaltstenen (zwarte steen) gebruikt. Ze worden gehaald uit de oceaanbodem, waar ze werden gepolijst door zand en golven. Hun oppervlak is perfect glad. Ze zijn goed geschikt voor therapie omdat, verwarmd tot een temperatuur van 50 graden, kunnen langdurige warmte bewaren.
Therapeutische hot stone massage ontspant het lichaam en kalmeert de ziel.
De warmte die voortvloeit uit de stenen ontspant gespannen spieren, zodat het bloed begint beter te circuleren. Het lichaam wordt vrij van gifstoffen, de huid wordt voorzien van zuurstof en wordt meer elastisch. Hot Stone massage wordt aanbevolen aan mensen met een verminderde stofwisseling en lage weerstand. Deze massage is ook perfect om uw lichamelijke en geestelijke balans te herstellen, bevrijdt je van stress, regenerert de krachten en zorgt voor de nodige rust.
Hot Stone Massage zal ontspanning en pijnverlichting brengen In het bijzonder is het de moeite waard als je last hebt van pijnlijke gewrichten, pijn in de nek en rug. Hot Stone therapie helpt om de interne batterijen van alle oververmoeide en gestreste personen op te laden. Slechts na één behandeling voel je je als herboren. Na de behandeling vergeet je alle problemen. Je zal verlangen om te gaan liggen in een comfortabel, warm bed als uitbreiding van de innerlijke rust.